Керамічні грилі Big Green Egg- це більше, ніж традиційний американський барбекю. Вони кращі в своєму класі.
Чому так смачно?
- Головний секрет приготування смачних страв в керамічному яйці укладений в конструкційних особливостях, використаних матеріалах і задіяному принципі роботи.
- Технологія готування в ньому настільки досконала, що шансів на помилку немає навіть у початківців кулінарів.
- Перше, що впливає на приголомшливий смак їжі, в грилях сімейства big green egg - це автентичність - близькість до справжніх витоків. Розробникам не довелося вигадувати щось нове, знадобилося просто грамотно вдосконалити добротні азіатські грубки камадо.
- В результаті вийшов товстостінні пристрій з кераміки, який працює як гриль, барбекю, духова шафа, російська піч, тандир, пароварка і коптильня.
- Готується їжа всередині такого керамічного гриля швидко, ідеально прожарюється і пропікається за рахунок енергії вогню і випромінюваного тепла стінок.
- Щоб приготувати соковитий, підсмажений, і при цьому м'який стейк, від кулінара потрібно - розпалити деревне вугілля, все інше, керамічний гриль робить сам - закритий простір утримує стабільну температуру всередині, попереджає випаровування вологи з продуктів і насичує їжу природними ароматами адже приготування на відкритому вогні, з димком і живою енергетикою - близьке кожному з нас.
Чекаємо на вас в гості АНДЕРСЕН
- Смачно та вишукано
- Затишно та спокійно
- Все найкраще для наших гостей